Valencia CF22 enero 2022

CRÒNICA | Derrota del Valencia CF davant l’Atlético de Madrid (3-2)

Yunus Musah i Hugo Duro anoten els gols valencianistes

Derrota del Valencia CF davant l’Atlético de Madrid en un encontre en el qual els nostres, malgrat avançar-se en la primera part, es van veure superats pel conjunt madrileny en la segona meitat. Yunus Musah i Hugo Duro van anotar els dos tants valencianistes en la primera part, però van ser insuficients després de les dianes de Matheus Cunha, Correa i Hermoso, que van privar al Valencia CF de la victòria.

Els nostres van començar el encontre molt concentrats i van evitar que l'equip madrileny prenguera el control del joc. A poc a poc, el Valencia CF va anar portant el partit al seu terreny i es va avançar en el marcador gràcies a un gran gol de Yunus Musah. En el minut 25, l'internacional estatunidenc va connectar un gran xut per a superar a Oblak després d'una bona jugada de Guedes.

El gol encaixat va deixar tocat a l'Atlético i això ho va aprofitar el conjunt blanc-i-negre per a ampliar la seua renda (0-2). Poc abans del descans, Hugo Duro, després d’una passada de Lato, va definir a la perfecció des de l'interior de l'àrea.

En la segona meitat, els locals van prendre el control del joc i van obligar els nostres a esforçar-se al màxim en defensa. La insistència de l'Atlético va tindre la seua recompensa en el minut 64 amb el gol de Matheus Cunha (1-2).

A partir d'ací, el Valencia CF es va centrar encara més en defensar-se i va aconseguir mantenir la seua renda fins al minut 90. Però, desafortunadament, el conjunt madrileny va ser capaç de donar la volta al marcador amb dos punts en el temps afegit.

Després d'aquesta derrota, el València CF buscarà la classificació per a les semifinals de la Copa del Rei davant el Cádiz CF dimecres 2 de febrer a Mestalla. Amunt!

Fitxa tècnica

3. ATLÉTICO DE MADRID: Oblak, Vrsaljko (Herrera, 61’), Giménez, Hermoso, Renan Lodi (Correa, 46’), De Paul, Koke, Carrasco (Serrano, 90’), Lemar (Felipe, 57’), Joao Félix (Matheus Cunha, 57’) y Luis Suárez.

2. VALENCIA CF: Jaume, Thierry Rendall (Mosquera, 72’), Foulquier, Alderete (Koba, 54’), Diakhaby, Lato (Jesús Vázquez, 72') Hugo Guillamón, Yunus Musah (Racic, 88’), Carlos Soler, Hugo Duro (Maxi Gómez, 72’) y Guedes.

GOLS: 0-1 Yunus Musah, 25’; 0-2 Hugo Duro, 44’; 1-2 Matheus Cunha, 64’; 2-2 Correa, 90’; Hermoso, 90’.

ÀRBITRE: Díaz de Mera (C. Castellanomanxec). Va amonestar a Koke, Hermoso, Luis Suárez, Herrera, Lodi, Thierry Rendall, Foulquier, Yunus Musah, Hugo Guillamón, Lato y Jaume.

VAR: González González (C. Castellanolleonés).

Partit de la jornada 22 de LaLiga disputat en el Wanda Metropolitano.